DOCUMENT INFORMATIU. SETMANA DEL 24 AL 27 DE MARÇ


Estimades famílies:

Ens trobem uns moments especials on tots i totes ens hem d’adequar a una nova situació. Per tant, per facilitar un millor accés a la informació i donat que tots ja coneixíeu el blog de 3r C anomenat “Els nostres viatges educatius” vos adjunte en document PDF tota la informació que s'ha traslladat a les famílies de tercer, pels canals oficials del centre (TELEGRAM) i la web de l’escola




Recordar que la pretensió d’aquest document és explicar quines podrien ser les pautes d’organització a casa, horari diari, organització de matèries, informació d’altres especialistes, conèixer altres recursos educatius mitjançant diferents enllaços, com accedir a l’aula virtual de Santillana, etc.

Tot allò que s’està fent sempre és amb la millor intenció i per tal d’afavorir una continuïtat en el procés educatiu de l’alumne. Per tant, cal molta paciència, il·lusió i segur que a poc a poc les noves eines tecnològiques ens permeten poder adaptar-nos a la nova situació que ens ha envoltat.

A més, recordar-vos que s’ha creat una nova direcció d’email per a tots el docents del centre, les quals les podeu consultar a la pàgina web del centre. Concretament la de la nostra classe es:

Açò permetrà mantindré una comunicació permanent famílies i alumnes amb el tutor.
Altra qüestió important és l’autorització que heu d’omplir les famílies per a poder realitzar classes via telemàtica, ja siga per a poder realitzar una comunicació per email, telegram, videoconferència, etc. doncs els alumnes són menors i cal ajustar-se a la legalitat.
 De moment ahir ja varen començar a enviar les autoritzacions moltes famílies però encara falten unes quantes. Podeu enviar una foto del document ple i signat al nou email de la classe de 3r C.

Espere que estigau molt bé, els millors desitjos per retrobar-nos prompte i tornar a compartir vivències i moments inoblidables.

El vostre tutor


Artur



Comentaris