VÍDEOS EXPLICATIUS DELS PROBLEMES DE CANVI 1,2,3,4 I DELS PROBLEMES DE COMBINACIÓ 1 I 2.

Explicacions dels problemes de canvi 1,2,3,4 i de combinació 1 i 2. A més, disposeu d'un enllaç en cadascú per accedir a vídeos explicatius del mateixos.

PROBLEMES DE CANVI 1: Partim d’una quantitat inicial a la que se li fa créixer. Es pregunta per la quantitat final resultant. És un problema de sumar.
VÍDEO PER ENTENDRE EL CANVI 1:


PROBLEMES DE CANVI 2: Partim d’una quantitat inicial a la que se li fa disminuir. Es pregunta per la quantitat final resultant. És un problema de restar.
VÍDEO PER ENTENDRE EL CANVI 2:


PROBLEMES DE CANVI 3: Es coneix la quantitat inicial i mitjançant una transformació s’arriba a una final major. Es pregunta per l’augment. És un problema de restar.
VÍDEO PER ENTENDRE EL CANVI 3:


PROBLEMES DE CANVI 4: Es coneix la quantitat inicial i mitjançant una transformació s’arriba a una quantitat final menor. Es pregunta per la disminució. És un problema de restar.
VÍDEO PER ENTENDRE EL CANVI 4:


PROBLEMES DE COMBINACIÓ 1: És el clàssic problema on les dos parts es junten per a formar un tot. És un problema de sumar. 
VÍDEO PER ENTENDRE LA COMBINACIÓ 1:


PROBLEMES DE COMBINACIÓ 2: Es un problema invers a la combinació 1. Ara es coneix el tot i una de les parts i es pregunta per l’altra. És un problema de restar.
VÍDEO PER ENTENDRE LA COMBINACIÓ 2:
https://www.youtube.com/watch?v=rgxrQ7MvgqY







Comentaris